Tjänster

Få hjälp hos mig med parterapi, stresshantering och ögonrörelseterapi

Hos mig kan du få hjälp genom samtalsterapi och olika metoder. Under parterapi och individuell samtalsterapi använder jag mig av transaktionsanalys, vilket är stödjer personlig utveckling och personlig förändring. Vid första mötet pratar vi om vad du och ni har för förväntningar och utefter det bestämmer vi hur vi lägger upp det och tar det vidare. Stresshantering och mental träning handlar om att ge dig redskap för att både hantera och förebygga negativ stress. Här tittar vi på och analyserar situationer som skapar stress för dig och vilka mönster som du hamnar i. Man kan bland annat behöva hjälp med förståelse, acceptans och att sätta gränser.

Nu har vi en kampanj fram till 17 nov.

Lider du av olika sorters fobier eller har du ett obearbetat trauma, då bjuder vi på en kampanj fram till 17 nov. Passa på!!!
Ring eller boka i bokadirekt!

Ögonrörelseterapi kan hjälpa för att lindra stress och oro samt att bearbeta fobier och traumatiska minnen. Det är en snabbverkande teknik som ger omedelbar emotionell och kognitiv förändring. Metoden fungerar så att man genom specifika ögonrörelser kan bearbeta sina upplevelser och nå den plats som är kopplad till den traumatiserande eller känslosamma händelsen är lagrad. Det erbjuds även andra typer av effektfulla tekniker för att hantera och jobba med trauman och stress som tapping och havening. Läs gärna mer om samtliga behandlingar och priser på BokaDirekt vart du hittar länk till i menyn. Utöver det kan du även läsa mer om mig och min verksamhet både på min Facebooksida, Instagram samt på Epassi. Hör gärna av dig om du har några frågor angående de behandlingar jag erbjuder.

Vill ni veta mer?